Smažená játra

Trochu nekvalitní foto, ale to vůbec nevadí. Nestíhala jsem vyfotit a přiznám se, byla jsem taková hladová, že jsem to chtěla rychle vyfotit a pustit se do toho. Vonělo to neskutečně a ty domácí hranolky, které nejsou vůbec tak mega promaštěné než ty kupované :) ale co vám řeknu, hlad je největší učitel. Kdysi mamka připravovala smažené vnitřnosti, já jsem to vůbec nejedla a dnes bych toto jídlo nevyměnila za nic na světě. Autor: Adddy

Přidal:, 1.3.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Smažená játra

Suroviny

kousek vepřových jater
hladká mouka
strouhanka
vejce
mléko
hranolky jako příloha

Postup přípravy

  1. Vepřová játra nakrájíme na slabé plátky, obalíme v klasickém trojobalu a na malém ohni smažíme.
  2. Oloupané brambory nakrájíme na hranolky a smažíme v rozpáleném oleji.
  3. Podáváme s tatarskou omáčkou. Dobrou chuť :)