Smažená křehká srdíčka
V dnešní době se každý vyhýbá bílé mouce a smažení, ale sem tam si naše tělo žádá i takovéto méně zdravé pochoutky. Tradiční kolečka jsem vyměnila za srdíčka, vždyť vaříme a pečeme s láskou, tak proč ne i takové tvary. Vypadají super a chutnají ještě lépe. U nás doma nemáme rádi s marmeládou ani s vyšlehanou pěnou, nám stačí pouze posypané cukrem. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
600 ghladká mouka
20 gčerstvé droždí
3 lžícekr. cukr
1/2 lžičkysůl
1 ksvejce
1 ksžloutek
20 gmáslo
1 lžícerum
250 mlteplé mléko
olej na smažení
moučkový cukr na posypání
KOMENTÁŘE K RECEPTU