Smažená krůtí játra se šťouchanými bramborami

Smažená krůtí játra. Podáváme třeba se šťouchanými bramborami.

Recept Smažená krůtí játra se šťouchanými bramborami

Suroviny

Budeme potřebovat:
500 gchlazených krůtích jater
sůl
hladká mouka
vejce
strouhanka
sádlo na smažení
Příloha:
brambory

Postup přípravy

  1. Játra odblaníme, očistíme, omyjeme a pečlivě osušíme. Podélně překrojíme.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  2. Osolíme /ne, neztvrdnou/, protáhneme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  3. Na rozpáleném tuku smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.Tip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce
  4. Podáváme třeba se šťouchanými bramborami.

Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem