Smažená krůtí játra se šťouchanými bramborami

Recept Smažená krůtí játra se šťouchanými bramborami

Přidal: , 1.8.2015

Kategorie: Šťouchané, Brambory, Maso, Vnitřnosti, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Smažená krůtí játra. Podáváme třeba se šťouchanými bramborami.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 1.8.2015

Kategorie: Šťouchané, Brambory, Maso, Vnitřnosti, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

500 gchlazených krůtích jater
sůl
hladká mouka
vejce
strouhanka
sádlo na smažení

Příloha:

brambory

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Játra odblaníme, očistíme, omyjeme a pečlivě osušíme. Podélně překrojíme.
  2. Osolíme /ne, neztvrdnou/, protáhneme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  3. Na rozpáleném tuku smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.
  4. Podáváme třeba se šťouchanými bramborami.

Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit