Smažené kefírové bochánky
Velmi jednoduché a chutné. Těsto z kyselého mléka je velmi křehoučké a nadýchané. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1,5 šálkukefír (kyselé mléko)
1 ksvejce
3 lžícekr. cukr
2 lžícerostlinný olej
1/2 lžičkysůl
1/2 lžičkyjedlá soda
2-3 šálkyhladká mouka - podle potřeby
1/2 bal.vanilkový cukr
- Ze všech surovin vyhneteme hladké těsto. Mouky přidáváme tolik, abychom dostali hladké těsto, které se nelepí na ruce. Necháme odpočívat cca 20 minut.
KOMENTÁŘE K RECEPTU