Smažené kuřecí řízky v parmezánovém kabátku

Přidal: Mineralka, 18.3.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Kuřecí řízky známe v klasickém trojobalu. Pokud však trojobal obohatíte o parmazán nebo i o jiný sýr, jaký máte rádi, dostanete velmi chutné řízky k nedělnímu obědu. Určitě vyzkoušejte. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 18.3.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
600 gkuřecí prsa
50 gčerstvě nastrouhaný parmazán
3 ksvejce
4 lžícemléko
4 lžícehladká mouka
olej na smažení
sůl a pepř
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Vyprážané kuracie rezne v parmezánovom kabátiku.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Smażone kotlety z kurczaka w panierce z parmezanem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU