Slané palačinky jsou sice méně oblíbené než ty sladké, ale to neznamená, že nejsou stejně chutné a dobré. Právě naopak. Když je naplníte tím, co máte rádi, a osmažíte, jsou křupavé a umí perfektně zasytit. Autor: Nikuš Domankušová
Slané palačinky jsou sice méně oblíbené než ty sladké, ale to neznamená, že nejsou stejně chutné a dobré. Právě naopak. Když je naplníte tím, co máte rádi, a osmažíte, jsou křupavé a umí perfektně zasytit. Autor: Nikuš Domankušová
Slané palačinky jsou rychlým, chutným a jednoduchým obědem, který si určitě zamilujete. Plnit je můžete čímkoli. Já jsem zvolila kombinaci šunky, sýra a kukuřice, ale hodí se i brokolice, salám, kuřecí maso, mozzarella, žampiony nebo cokoli jiného, co máte rádi.
Hotové palačinky podáváme hned po osmažení, kdy jsou křupavé a teplé. Připravit si k nim můžete i domácí dresink. Hodí se například tento česnekový, který můžete použít místo tatarské omáčky nebo majonézy.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě