Smažené řízečky v parmazánové strouhance

Klasické řízky jsou tradice. Vyskoušejte ale řízky s parmazánovou strouhankou. Hotová delikatesa. Mňam!

Přidal:, 8.4.2015
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Recept Smažené řízečky v parmazánové strouhance

Suroviny

Budeme potřebovať:
cca 400 gvepřové panenky
1 hrststrouhaného parmazánu
kukuřičná strouhanka
vajíčko a mouka na obalení
pažitka
zelenina

Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku si nakrájíme na kolečka.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  2. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance. Do strouhanky přidáme hrst sýra a trochu pažitky.
  3. Pomalu smažíme na oleji. Příloha bramborová kaše a zelenina. Dobrou chuť!Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.

Zdroj: Vaření a pečení s láskou