Smažené rybí prsty a hranolky

Recept Smažené rybí prsty a hranolky

Přidal: , 23.5.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Toto je opravdu rychlovka, raději vaříme klasická jídla, ale občas si i takto zahřešíme. Autor: Lenula

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.5.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Suroviny :

1 balenírybí prsty
1 baleníhranolky
tatarská omáčka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nejprve si usmažíme ve fritovacím hrnci hranolky. Usmažené hranolky přesypeme na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
  2. Potom usmažíme rybí prsty a také je dáme na ubrousek.
  3. Ještě si připravíme hlávkový salát. Servírujeme na talíř, doplníme tatarskou omáčkou a hlávkovým salátem.
  4. Toto je opravdu rychlovka, raději vaříme klasická jídla, ale občas si i takto zahřešíme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit