Sezóna hub je pomaličky u konca, tedy u mě už ne pomaličky, ale úplně, tak jsem si zásoby, které mi donesla kamarádka nabalila do sáčků a odložila do mrazničky. Nyní je pomalu vytahuji a připravuji fantastická jídla, která neodmítne žádný milovník hub. Večer vyjmeme z mrazáku, ráno máme rozmražené a chutné snídaně je za pár minut na stole. K tomu křupavý chlebík a můžeme se pustit do nového pracovního dne. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Sezóna hub je pomaličky u konca, tedy u mě už ne pomaličky, ale úplně, tak jsem si zásoby, které mi donesla kamarádka nabalila do sáčků a odložila do mrazničky. Nyní je pomalu vytahuji a připravuji fantastická jídla, která neodmítne žádný milovník hub. Večer vyjmeme z mrazáku, ráno máme rozmražené a chutné snídaně je za pár minut na stole. K tomu křupavý chlebík a můžeme se pustit do nového pracovního dne. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě