Smažený hermelín se zapékaným bramborem

Recept Smažený hermelín se zapékaným bramborem

Přidal: , 2.1.2016

Kategorie: Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Smažený hermelín se zapékaným bramborem. Autor: smiley

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 2.1.2016

Kategorie: Oběd, Přílohy

SUROVINY

Hermelín:

hermelín
mouka
vejce
strouhanka
olej

Brambory:

brambory
máslo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Hermelín si rozkrojíme na půlku a obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance.  Poté ho osmažíme na rozpáleném oleji.
  2. Brambory si uvaříme v solené vodě a přidáme trochu kmínu.
  3. Uvařené brambory krájíme na malé kousky na pekáč a potřeme je máslem.
  4. Pečeme v troubě na 200 °C asi 10 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit