I když sice smažené, ale tak jednou za čas si můžeme dopřát. Zvyknu rybu připravovat pouze na grilu nebo ještě na Vánoce opečenou na másle, ale tentokrát jsem se rozhodla vysmažit ji v oleji. Křupavý obal, nové brambory jako příloha a samozřejmě plátek citronu na zjemnění rybí chutě. Nesměla chybět ani domácí zeleninka jako obloha.
I když sice smažené, ale tak jednou za čas si můžeme dopřát. Zvyknu rybu připravovat pouze na grilu nebo ještě na Vánoce opečenou na másle, ale tentokrát jsem se rozhodla vysmažit ji v oleji. Křupavý obal, nové brambory jako příloha a samozřejmě plátek citronu na zjemnění rybí chutě. Nesměla chybět ani domácí zeleninka jako obloha.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě