Smažený řízek v trojobalu

Přidal: Izabella929@azet.sk, 22.1.2015
Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové maso, Maso, Vánoce, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Smažené řízky jsou klasikou v každé domácnosti. Uvnitř měkkoučké a z venku vynikající křupavé. Používáme kukuřičnou mouku.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Izabella929@azet.sk, 22.1.2015
Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové maso, Maso, Vánoce, Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Budeme potřebovat:
600 gvepřová plec
3 ksvejce
kukuřičná mouka
strouhanka
sůl
pepř
smetana sladká
vepřové sádlo
olej
brambory
máslo
sůl
- Množství surovin závisí na tom, jak hrubý obal chceme mít (můžeme obalovat i dva krát pro hrubší a křupavější řízky).
- Podáváme horké s bramborovou kaší. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Izabelka
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Vyprážaný rezeň v trojobale.
KOMENTÁŘE K RECEPTU