Smetanová pizza s česnekem
Máte rádi pizzu? Pokud ano, vyzkoušejte si připravit tuto a namísto rajčatového základu použijte smetanu.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Těsto:
2,5 dlvoda
50 dkgpolohrubá mouka
5 dkgdroždí čerstvé
1 lžičkasůl
1 lžičkakr. cukr
2 lžíceolivový olej
Základ:
3 dlsmetana
5 stroužkyčesnek
2 ksvelká cibule červená
40 dkgkukuřice
10 dkgslanina
10 dkgšunka
20 dkgsýr
- Troubu si předehřejeme na 220 stupňů a připravíme si plech, který vyložíme papírem.
- Droždí si přidáme do vody spolu s cukrem a necháme ho vykvasit.
- Ostatní ingredience na těsto si smícháme v misce, přidáme kvásek a zpracujeme hladké těsto, které necháme kynout na teplém místě cca půl hodinu.
- Vykynuté těsto si dáme na plech, potřeme ho zakysanou smetanou, kterou jsme si smíchali s prolisovaným česnekem.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Sahne-Pizza mit Knoblauch an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tejfölös-fokhagymás pizza.
KOMENTÁŘE K RECEPTU