Smetanový vepřový perkelt se špeclemi

Přidal: Lacusin, 10.6.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Smetanový vepřový perkelt se špeclemi. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 10.6.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Perkelt:
0,75 kgvepřového masa
1 kscibule
1 PLsádla
1 PLmletá sladká paprika
1 kelímeksladké smetany
1 kelímekzakysané smetany
2 PLhladké mouky
dle chutisůl, pepř
špecle:
4 ksvejce
400 gpolohrubé mouky
dle potřebymléko
dle chutisůl
- Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a opečeme dozlatova na sádle.
- Podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Smotanový bravčový perkelt s haluškami.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Śmietanowy gulasz wieprzowy z kluseczkami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU