Langoše někdo připravuje s tatarskou omáčkou, kečupem a někdo je dokonce připravuje i nasladko, s džemem nebo marmeládou. U nás se langoš podává se strouhaným sýrem a šunkou. Určitě vyzkoušejte. Něco fantastického - nebíčko v tlamičce. Autor: Milka
Langoše někdo připravuje s tatarskou omáčkou, kečupem a někdo je dokonce připravuje i nasladko, s džemem nebo marmeládou. U nás se langoš podává se strouhaným sýrem a šunkou. Určitě vyzkoušejte. Něco fantastického - nebíčko v tlamičce. Autor: Milka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Se zakysanou smetanou a kynuté v lednici jsou ještě lepší. A těsto vydrží i dva dny, můžete si nasmažit čerstvé. Hodně nakyne, doporučuji jistit igelitovým sáčkem.