SUROVINY
Budeme potřebovat:
250 gsemolinových špaget
4 lžíceextra panenského olivového oleje
2 lžičkyaglio olio peperoncino sušená směs italských bylinek a koření/
50 gparmazánu
- Špagety uvaříme v hodně osolené vodě dle návodu na obalu.
- V pánvu rozekřejeme olej, přidáme suchou směs koření a necháme rozvonět. Pak do pánve přidáme uvařené a scezené špagety, prohodíme, aby se nám všechny obalily olejem a kořením.
- Servírujem horké bohatě posypané parmazánem. Můžeme přelít olivovým olejem.
* Pozor: tahle směs je opravdu pekelně ostrá!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Villámgyors vacsora: Spaghetti aglio olio e peperoncino.
KOMENTÁŘE K RECEPTU