NejRecept.cz Těstoviny Špagety Spaghetti aglio olio e peperoncino
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Recept Spaghetti aglio olio e peperoncino
Foto: rebeka

Ultra rychlý oběd, pokud nemáte mnoho času na přípravu. Špagety na italský způsob. Dobrou chuť!

rebeka    ·   17.5.2015

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Ultra rychlý oběd, pokud nemáte mnoho času na přípravu. Špagety na italský způsob. Dobrou chuť!

Suroviny

Budeme potřebovat:

250 g
semolinových špaget
4 lžíce
extra panenského olivového oleje
2 lžičky
aglio olio peperoncino sušená směs italských bylinek a koření/
50 g
parmazánu
Postup receptu
Vytisknout
  1. Špagety uvaříme v hodně osolené vodě dle návodu na obalu.
  2. V pánvu rozekřejeme olej, přidáme suchou směs koření a necháme rozvonět. Pak do pánve přidáme uvařené a scezené špagety, prohodíme, aby se nám všechny obalily olejem a kořením.
  3. Servírujem horké bohatě posypané parmazánem. Můžeme přelít olivovým olejem.
    * Pozor: tahle směs je opravdu pekelně ostrá!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář