Španělský ptáček

Přidal: NejLucka, 15.11.2014
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Dětmi velmi neoblíbené hlavní jídlo, ale pro dospělé jedno z těch NEJ. Už jste někdy dělali doma španělské ptáčky? Pokud ne, tento recept stojí za vyzkoušení.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 15.11.2014
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
SUROVINY NA 4 PORCE:
700 ghovězí kýta
3 ksvejce
2 ksmrkev
100 gslanina
3 kskyselá okurka
podle chuti olej, sůl, pepř černý mletý, hladká mouka, hořčice
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé kuchařky - Dorisa
KOMENTÁŘE K RECEPTU