Špecle s uzeným a zelíčkem

Recept Špecle s uzeným a zelíčkem

Přidal: , 30.4.2015

Kategorie: Noky, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už jen při pohledu na tento talíř Vám musí téct sliny. Hotová mňamka!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 30.4.2015

Kategorie: Noky, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Špecle:

500 ghladké mouky
2 ksvejce
2,5 dclmléka
sůl

Dále budeme potřebovat:

uzené maso
kysané zelí

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mouku smícháme s mlékem a vejci, osolíme a vyšleháme v těsto.
  2. Do vroucí vody klademe přes síto vytvořené noky. Když vyplavou noky nahoru, vaříme 1-2 minutky, vyndáme je a propláchneme studenou vodou.
  3. Podáváme s zakysanou zelím a uzeným. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit