Špecle se zelím a uzeným

Recept Špecle se zelím a uzeným

Přidal: , 13.3.2016

Kategorie: Oběd, Část dne

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Špecle z perlivé vody. Vy-ni-ka-jí-ci!!!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.3.2016

Kategorie: Oběd, Část dne

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

3 ksvejce
1/2 lmléka
lžičkasoli
1 dclperlivé vody
hladká mouka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vejce s mlékem, vodou a solí rozšleháme a postupně přisypáváme mouku do polotuhého těsta.
  2. Poté přes děrovaný cedník (špeclovač) těsto tlačíme do osolené vroucí vody, vaříme 2-3 minuty.
  3. Hotové pak promícháme s opečenou cibulkou, uzeným masem a upraveným kysaným zelím.

Zdroj: ღ Vaření a pečení s radostí ღ

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit