Špízy neboli ražniči

Přidal: sonizna, 14.9.2015
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Špízy neboli ražniči. Autor: sonizna
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: sonizna, 14.9.2015
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
350 gvepřová kýta
200 ganglická slanina
2 ksklobáska
2 kspaprika
3 kscibule
1/2 lžičkysůl
1/2 lžičkypepř
2 lžíceolej
- Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme v oleji, osolíme a opepříme.
- Anglickou slaninu, cibuli a papriku nakrájíme na zhruba stejné kostky, klobásku na kolečka.
- Na jehlu nebo špejli napichujeme střídavě cibuli, maso, slaninu, papriku a klobásek až do naplnění špejle.
- Pečeme rovnou na bramborách (které si předvaříme, pečou se totiž déle než maso), a to 35 minut na 200 °C.
KOMENTÁŘE K RECEPTU