Špízy neboli ražniči

Recept Špízy neboli ražniči

Přidal: , 14.9.2015

Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Špízy neboli ražniči. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.9.2015

Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

350 gvepřová kýta
200 ganglická slanina
2 ksklobáska
2 kspaprika
3 kscibule
1/2 lžičkysůl
1/2 lžičkypepř
2 lžíceolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme v oleji, osolíme a opepříme.
  2. Anglickou slaninu, cibuli a papriku nakrájíme na zhruba stejné kostky, klobásku na kolečka.
  3. Na jehlu nebo špejli napichujeme střídavě cibuli, maso, slaninu, papriku a klobásek až do naplnění špejle.
  4. Pečeme rovnou na bramborách (které si předvaříme, pečou se totiž déle než maso), a to 35 minut na 200 °C.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit