Starý rodinný recept na levné /žebrácke/ koblihy těsně před výplatou, které jsou měkoučké i druhý den

Přidal: Mineralka, 26.2.2019
Kategorie: Sváteční pečení, Nejlepší dezerty, Koblihy, Dezerty, Oběd, Velikonoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Od mé mamky jsem se naučila, že to nejjemnější kynuté těsto se vytvoří pouze, pokud použijete jako základ vodu. Žádné mléko nebo smetana, pouze čistá voda. Připravíte je za pár drobných a jsou opravdu krásné nadýchané a jemné jako pavučinka. Moje mamka jim říká žebrácké koblihy na vodě. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 26.2.2019
Kategorie: Sváteční pečení, Nejlepší dezerty, Koblihy, Dezerty, Oběd, Velikonoce
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 kgpolohrubá mouka
6 ksžloutky
100 mlrostlinný olej
50 mlrum
500 mlvoda
5 PLkr. cukr
1 bal.vanilkový cukr
1 kostkadroždí
marmeláda
moučkový cukr
olej na smažení
KOMENTÁŘE K RECEPTU