Šťáva z černého bezu

Recept Šťáva z černého bezu
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Šťáva z černého bezu. Recept od Lenulky.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Suroviny :

30 - 35 květůčerného bezu
1 kgtřtinového cukru
2 litrypřevařené vody
5 kscitrony

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Bezové květy dáme do lahve, přidáme jeden omytý citron, který nakrájíme na kolečka a zalijeme převařenou zchladlou vodou. Toto vše necháme do druhého dne macerovat.
  2. Potom vše přecedíme, přidáme kilo třtinového cukru a necháme vařit na mírném ohni, jen lehce probublávat, nakonec přidáme šťávu ze čtyř vymačkaných citrónů a už jen prohřejeme.
  3. Hotovou bezovou šťávu přelijeme do čistých lahví a pevně uzavřeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit