Šťavnatá krkovička zapékaná v marinádě

Recept Šťavnatá krkovička zapékaná v marinádě

Přidal: , 14.10.2015

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Recept Šťavnatá krkovička zapékaná v marinádě
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fenomenální!!! Marináda z pikantního kečupu, sójové omáčky, medu, ...

FOTO OD VÁS
Recept Šťavnatá krkovička zapékaná v marinádě
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.10.2015

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Potřebujeme:

8 plátkůvepřové krkovičky
10-12 stroužků česneku
2 ksvelké cibule
sůl

Na marinádu:

4 lžíceoleje
4 lžícesójové omáčky
10 lžicpikantního kečupu
1 lžícemedu
1 lžícečervené papriky mleté
1 lžičkapepře

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krkovičku si naklepeme, osolíme a prolisovaným česnekem natřeme z obou stran. Poklademe na olejem vymazaný plech.
  2. Cibuli si nakrájíme na větší kousky a posypeme maso.
  3. V misce dobře vymícháme marinádu na maso a naliju ji na cibuli. Maso takto můžeme nechat marinovat přes noc, nebo ho hned dát péct. Podlévat vodou nemusíme, ale jeden pohár na zvětšení množství šťávy neuškodí.
  4. Pečeme přikryté cca 1,5 hodiny při teplotě tak 160-180 stupňů. Podáváme např. s bramborovou kaší, hranolky, kroketami, rýží a pod. Dobrou chuť!!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit