Šťavnatá sekaná

Recept Šťavnatá sekaná

Přidal: , 2.2.2016

Kategorie: Sekaná, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Šťavnatá sekaná od HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 2.2.2016

Kategorie: Sekaná, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

500 gmletého masa
1 ksvelká cibule
2 lžícemásla
1 ksvejce
10 mlmléka
1 hrnekstrouhanky
1 lžícehladké mouky
1 lžíceplnotučné hořčice
sůl, pepř
mletý kmín
majoránka
česnek
voda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na másle. Necháme vychladit. Do velké misky si dáme ostatní suroviny a zamícháme. Přidáme i cibulku a opět zamícháme.
  2. Všechno dobře promícháme a dáme do pekáče a vytvoříme válec. Uhladíme ho mokrýma rukama. Podlijeme vodou.
  3. Dáme odkryté do vyhřáté trouby na 220°C cca na 15 minut. Pak přikryjeme a pečeme 40 minut. Odkryté dopékáme pro vytvoření křupavé kůrky.
  4. Podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem. Přeji dobrou chuť..=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit