Máte rádi bratislavské rohlíčky, ale nemáte dostatek času na jejich přípravu? Vyzkoušejte tuto verzi na plech, která je expresně rychlá a skutečně dokonalá. Ve srovnání s klasickými rohlíčky mohu říct, že je křehčí a mnohem šťavnatější. Pokud jste tedy dostali chuť na něco dobrého a sladkého, určitě vyzkoušejte tento recept na bratislavské rohlíčky na plech.
Máte rádi bratislavské rohlíčky, ale nemáte dostatek času na jejich přípravu? Vyzkoušejte tuto verzi na plech, která je expresně rychlá a skutečně dokonalá. Ve srovnání s klasickými rohlíčky mohu říct, že je křehčí a mnohem šťavnatější. Pokud jste tedy dostali chuť na něco dobrého a sladkého, určitě vyzkoušejte tento recept na bratislavské rohlíčky na plech.
Bratislavské rohlíčky jsou klasikou, kterou doma připravuji docela často. Obvykle používám tento recept, díky kterému se mi vždy povedou. Nikdy neoschnou ani nevytečou. Tentokrát jsem však neměla čas je plnit a tvarovat, a proto jsem se rozhodla připravit verzi na plech. A nemohla jsem udělat lépe.
Bratislavské rohlíčky na plechu krájejte na kostky nebo obdélníky. Před podáváním je můžete posypat moučkovým cukrem. Pokud nechcete kombinovat jednotlivé náplně, můžete udělat čistě ořechovou nebo makovou verzi. V takovém případě ale nezapomeňte množství náplně zdvojnásobit.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě