Pořádná jablečná vrstva, která se dokonale rozplyne na jazyku. Vrch zdobí smetana ke šlehání smíchaná se zakysanou smetanou. Jednoduchý a přitom velmi chutný koláč z domácích jablek. Autor: Karambola
Pořádná jablečná vrstva, která se dokonale rozplyne na jazyku. Vrch zdobí smetana ke šlehání smíchaná se zakysanou smetanou. Jednoduchý a přitom velmi chutný koláč z domácích jablek. Autor: Karambola
Máte doma hodně jablek a nevíte, co s nimi? Pokud už nechcete dělat klasické jablečné pité a stihli jste si připravit sterilizovaná jablka, která se dají později využít třeba jako náplň do koláčů, vyzkoušejte tento vrstvený dezert. Ve spojení se smetanou je neodolatelný.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě