Kokosové ježe jsou klasikou, která nikdy neomrzí. Ideální jsou na svátky, běžné dny i oslavy. Jejich příprava není vůbec náročná. Důležité je jen vybrat si vhodný recept. Já je už roky dělám podle tohoto a můžu říct, že tak šťavnaté jsem je předtím nikdy neměla.
Kokosové ježe jsou klasikou, která nikdy neomrzí. Ideální jsou na svátky, běžné dny i oslavy. Jejich příprava není vůbec náročná. Důležité je jen vybrat si vhodný recept. Já je už roky dělám podle tohoto a můžu říct, že tak šťavnaté jsem je předtím nikdy neměla.
Aby byly kokosové ježe chutné a dobře se jedly, musí být v první řadě dostatečně šťavnaté. Po jejich upečení je proto nezapomeňte přelít sladkou polevou. Ta kromě šťavnatosti zajistí i to, že koláč bude dokonale křehký.
Kokosové ježe můžete rovnou podávat. Díky polevě chutnají skvěle nejen v den, kdy je upečete, ale i v ty další. Chtěli byste si připravit mírně odlišnou verzi? Vyzkoušejte tento recept, do kterého patří i med.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě