Vděčné a levné. Přesně takové jsou kokosové ježe, které u nás na Vánoce nesmí chybět. Obvykle je připravuji s předstihem, abychom si je mohli užít ještě v předvánočním období. Autor: Alena Borchová
Vděčné a levné. Přesně takové jsou kokosové ježe, které u nás na Vánoce nesmí chybět. Obvykle je připravuji s předstihem, abychom si je mohli užít ještě v předvánočním období. Autor: Alena Borchová
Kokosové ježe jsou měkké, dobré a chutné. Připravit si je můžete kdykoliv během roku. U nás doma se tradičně spojují s vánočním obdobím, kdy nesmí chybět stejně jako linecké cukroví, vanilkové rohlíčky nebo perníčky.
Pokud bychom chtěli kokosové ježe ozvláštnit, namísto klasické polevy je namočíme do rozpuštěné bílé čokolády a posypeme strouhanými ořechy.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě