Kyjevské kotlety jsou tradičním receptem ukrajinské kuchyně, který je velmi oblíbený i u nás. Šťavnaté maso s chutnou náplní chutná a vypadá tak dobře, že ho můžete bez obav servírovat i během svátků nebo různých oslav. Autor: Ivana Reisingerová
Kyjevské kotlety jsou tradičním receptem ukrajinské kuchyně, který je velmi oblíbený i u nás. Šťavnaté maso s chutnou náplní chutná a vypadá tak dobře, že ho můžete bez obav servírovat i během svátků nebo různých oslav. Autor: Ivana Reisingerová
Pokud nemáte chuť na obyčejný řízek, připravte si kyjevské kotlety, které jsou díky máslové náplni dokonale šťavnaté. Jejich příprava je sice o něco delší, ale určitě stojí za to. Výsledkem je ten nejlepší oběd, kterým uděláte dojem na rodinu i přátele.
Ke kyjevským kotletám nejčastěji podávám bramborovou kaši, která pokrm zjemní a zabrání tomu, aby byl suchý. Můžete ji však nahradit i vařenými bramborami nebo rýží.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě