Špekáčky na pivu jsou syté a plné chuti. Jejich příprava je rychlá a výsledný pokrm je vhodný nejen na oběd, ale i jako dobrá a vydatná večeře. Máte na ně chuť? Inspirujte se mým receptem. Autor: Jana Jančíková
Špekáčky na pivu jsou syté a plné chuti. Jejich příprava je rychlá a výsledný pokrm je vhodný nejen na oběd, ale i jako dobrá a vydatná večeře. Máte na ně chuť? Inspirujte se mým receptem. Autor: Jana Jančíková
Sladko-pikantní kombinace medu, piva a feferonek je unikátní a netradiční. Pokrm je díky ní výrazný a zajistí ten nejlepší chuťový zážitek. Velkým plusem je i jednoduchá příprava. Vše stačí upéct v jednom pekáči.
Hotové špekáčky podáváme s přílohou dle chuti. Vhodné jsou například vařené brambory nebo čerstvý chléb.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě