Šťavnatý filet z lososa přelitý dipem ze zakysané smetany

Recept Šťavnatý filet z lososa přelitý dipem ze zakysané smetany

Přidal: , 23.7.2018

Kategorie: Losos, Oběd, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající hlavní jídlo, které je vhodné i do diety. Miluji taková jídla hlavně v létě. Dokonale zasytí a zase se necítíte jako byste snědli kámen, který vám ne a ne vytrávit. Losos je sice dražší ryba, ale někdy se vyplatí investovat a dopřát si to nejlepší. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.7.2018

Kategorie: Losos, Oběd, Ryby a mořské plody

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Budeme potřebovat:

2 kslosos
sůl, pepř
hladká mouka na obalení
olej

Dip:

1 bal.zakysaná smetana
1 stroužekčesnek
sůl, pepř
pažitka
sušená petrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rybku osolíme a opepříme, následně obalíme v hladké mouce.
  2. Na pánvi rozpálíme olej, a osmažíme filet ryby. Nezapomeňte, že filet se nejprve peče ze strany kde je kůže.
  3. Příloha - klasické brambory, nebo pokud chcete jen salát a samozřejmě nesmí chybět ani dip.
  4. V zakysané smetaně rozmícháme prolisovaný česnek, osolíme a opepříme, přidáme nasekanou petrželkou a pažitku.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit