NejRecept.cz Ryby a mořské plody Losos Šťavnatý filet z lososa přelitý dipem ze zakysané smetany
Šťavnatý filet z lososa přelitý dipem ze zakysané smetany
Recept Šťavnatý filet z lososa přelitý dipem ze zakysané smetany
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Triniti Triniti    ·   23.7.2018

Šťavnatý filet z lososa přelitý dipem ze zakysané smetany

Vynikající hlavní jídlo, které je vhodné i do diety. Miluji taková jídla hlavně v létě. Dokonale zasytí a zase se necítíte jako byste snědli kámen, který vám ne a ne vytrávit. Losos je sice dražší ryba, ale někdy se vyplatí investovat a dopřát si to nejlepší. Autor: Triniti

15 min
Čas přípravy
10 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

2 ks
losos
sůl, pepř
hladká mouka na obalení
olej

Dip:

1 bal.
zakysaná smetana
1 stroužek
česnek
sůl, pepř
pažitka
sušená petrželka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Rybku osolíme a opepříme, následně obalíme v hladké mouce.
  2. Na pánvi rozpálíme olej, a osmažíme filet ryby. Nezapomeňte, že filet se nejprve peče ze strany kde je kůže.
  3. Příloha - klasické brambory, nebo pokud chcete jen salát a samozřejmě nesmí chybět ani dip.
  4. V zakysané smetaně rozmícháme prolisovaný česnek, osolíme a opepříme, přidáme nasekanou petrželkou a pažitku.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář