Jablečný štrúdl je klasikou, kterou dělám po celý rok. Když nemám čas, většinou ho připravuji z listového těsta. Tentokrát jsem si ale těsto udělala sama, díky čemuž je výsledek mnohem lepší. Vyzkoušejte to i vy. Recept není vůbec náročný.
Jablečný štrúdl je klasikou, kterou dělám po celý rok. Když nemám čas, většinou ho připravuji z listového těsta. Tentokrát jsem si ale těsto udělala sama, díky čemuž je výsledek mnohem lepší. Vyzkoušejte to i vy. Recept není vůbec náročný.
Pokud nemáte chuť na jablka, těsto můžete naplnit jakoukoli jinou náplní. Skvělý je například tvaroh nebo mák. Dokonalé náplně, které nejen dobře chutnají, ale také nevytečou, si připravíte podle našich tipů a receptů z tohoto článku.
Upečený štrúdl nechte vychladnout a před podáváním ho posypte moučkovým cukrem. Nemáte čas dělat vlastní těsto na štrúdl? Připravte si ho podle tohoto receptu, na který vám bude stačit kupované listové těsto.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě