Šťavnatý Milka koláč s grankem na hrnky

Recept Šťavnatý Milka koláč s grankem na hrnky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající zákusek nejen na nedělní odpoledne, ale klidně i na rodinné oslavy. Upravila jsem si recept podle sebe a vznikl z toho luxusní dezert.. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

1 hrnek (250 ml)polohrubá mouka
1 hrnekkrystalový cukr
1 hrnekgranko
1 hrnekolej
5 ksvejce
1 bal.prášek do pečiva

Dále:

300 ml pohárjahodový džem
250 mlsmetana ke šlehání
250 gMilka čokoláda
100 mluvařená káva

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny suroviny na těsto vyšleháme do jednotné hmoty, kterou vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Pěkně uhladíme a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů cca půl hodinu - sledujeme.
  2. Po upečení těsto polijeme uvařenou kávou a potřeme džemem.
  3. Smetanu ohřejeme, přidáme nalámanou milka čokoládu a mícháním ji rozpustíme. Navrstvíme na džem a pěkně uhladíme.
  4. Na vrch můžete dát ještě čokoládovou polevu - nemusíte. Necháme ztuhnout minimálně 2 hodiny v lednice a pak nakrájíme na úhledné řezy.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit