Steakové hranolky s hořčicí
Luxusní chuť! I vy máte raději brambory jako rýži? Existuje mnoho receptů, jak připravit pečené brambory. Vyzkoušeli jste je zkombinovat s hořčicí?
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1,5 kgbrambory
85 ghořčicové semínka
2 lžícerozpuštěné máslo
2 lžíceolivový olej
2 lžícecitronová šťáva
1 kscitron - kůra
1 lžícesušené oregano
1 lžičkasůl
1/2 lžičkypepř
- Brambory omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Ostatní suroviny smícháme v misce, přidáme brambory a důkladně promícháme.
- Připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem. Troubu předehřejeme na 220 stupňů.
- Na papír poklademe brambory a pečeme do zlata cca 1 hodinu. Uvnitř jsou měkkoučké a zvenku křupavé.
Zdroj: Nosalty
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Steakové hranolky s horčicou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU