NejRecept.cz Přílohy Brambory Hranolky Steakové hranolky s hořčicí
Steakové hranolky s hořčicí
Recept Steakové hranolky s hořčicí
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   26.7.2015

Steakové hranolky s hořčicí

Luxusní chuť! I vy máte raději brambory jako rýži? Existuje mnoho receptů, jak připravit pečené brambory. Vyzkoušeli jste je zkombinovat s hořčicí?

Suroviny

Budeme potřebovat:

1,5 kg
brambory
85 g
hořčicové semínka
2 lžíce
rozpuštěné máslo
2 lžíce
olivový olej
2 lžíce
citronová šťáva
1 ks
citron - kůra
1 lžíce
sušené oregano
1 lžička
sůl
1/2 lžičky
pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Brambory omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Ostatní suroviny smícháme v misce, přidáme brambory a důkladně promícháme.
  2. Připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem. Troubu předehřejeme na 220 stupňů.
  3. Na papír poklademe brambory a pečeme do zlata cca 1 hodinu. Uvnitř jsou měkkoučké a zvenku křupavé.

Zdroj: Nosalty

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář