Střecha z BeBe sušenek

Vynikající zákusek, který máte připravený za půl hodinku. Skvěle vypadá a ještě lépe chutná. Mňamka!

Recept Střecha z BeBe sušenek

Suroviny

Budeme potřebovat:
24 ksBeBe sušenky světlé
24 ksBeBe sušenky tmavé
3 ksbanán
500 gjemný tvaroh
125 gmáslo
1 ksvanilkový cukr
6 lžicmoučkový cukr
100 gčokoláda na vaření
trochu IVA
trochu barevné cukrové rýže

Postup přípravy

  1. Z tvarohu, másla, moučkového cukru a vanilky si připravíme nádivku.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Na alobal si ukládáme Bebe sušenky. Střídáme světlou a tmavou podobně jako na šachovnici.
  3. Na uložené sušenky dáme polovinu tvarohového krému. Opět ukládáme sušenky. Když je na spodku světla, na vrch dáme tmavou atd ...Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  4. Na druhou vrstvu sušenek dáme 2. polovinu krému. Na střední řadu uložíme banány (ne velmi hrubé, aby se dala stříška lépe zavřít).
  5. Boční strany zvedneme a uděláme stříšku.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  6. Zákusek zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice na min. 2 hodiny. Můžeme i déle, lépe se zákusek krájí.
  7. Ztuhlý zákusek polijeme čokoládou, ve které jsme rozpustili trochu Ivy. Můžeme posypat barevnou cukrářskou "rýží". Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - Simonaszolnoki