Stříkané vanilkové esíčka

Výborné k čaji nebo kafíčku. Autor: Reny Naty A.

Přidal:, 7.2.2016
Kategorie: Koláče, cukroví, Chuťovky
Recept Stříkané vanilkové esíčka

Suroviny

180 ghladká mouka
1 ksvejce
110 gměkké máslo
60 gmoučkový cukr
1 ksvanilkový lusk
špetkasoli
na špičku nože prášek do pečiva
čokoládová poleva

Postup přípravy

  1. Máslo, vanilkový lusk a cukr ušleháme do krému. Přidáme postupně celé ušlehané vejce a nakonec všechny ostatní suroviny.Tip: 22 nejlepších receptů na velikonoční saláty a jiné pochoutky
  2. Dáme do zdobícího sáčku a na plech pokrytý papírem na pečení stříkáme tvary "S".
  3. Dáme do předem vyhřáté trouby a pečeme cca 9 minut na 180 stupňů.Tip: Velikonoční tvarohový beránek
  4. Vychladlé máčíme v čoko polevě.
  5. Můžete dva díly přiložit a slepit marmeládou k sobě a pak máčet konce do polevy.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole

Zdroj: Pečení všeho druhu - ORIGINAL