Studený talíř k večeři

Studený talíř k večeři. Autor: HeMiShEk

Přidal:, 11.5.2016
Kategorie: Oběd, 15 minutovky, Chuťovky, Část dne, Večeře
Recept Studený talíř k večeři

Suroviny

3 ksvejce
1 ksvětší rajče
1 ksmenší cibule
3 kolečkaměkkého salámu
2 listyčínského zelí
dle chutisůl

Postup přípravy

  1. Vejce si uvaříme na tvrdo. Mezi tím si na talíř dáme zelí na něj dáme nakrájenou cibuli, vedle nakrájený salám a rajče. Uvařená vejce dáme zchladit do studené vody. Nakrájíme na 6-tinky.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Rajče a vejce si posolíme. Podávat můžeme s tatarskou omáčkou a pečivem. Je to super rychlá a dobrá večeře. Přeji dobrou chuť.=)