Studený talíř k večeři

Recept Studený talíř k večeři

Přidal: , 11.5.2016

Kategorie: Oběd, 15 minutovky, Chuťovky, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Studený talíř k večeři. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 11.5.2016

Kategorie: Oběd, 15 minutovky, Chuťovky, Část dne, Večeře

SUROVINY

3 ksvejce
1 ksvětší rajče
1 ksmenší cibule
3 kolečkaměkkého salámu
2 listyčínského zelí
dle chutisůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vejce si uvaříme na tvrdo. Mezi tím si na talíř dáme zelí na něj dáme nakrájenou cibuli, vedle nakrájený salám a rajče. Uvařená vejce dáme zchladit do studené vody. Nakrájíme na 6-tinky.
  2. Rajče a vejce si posolíme. Podávat můžeme s tatarskou omáčkou a pečivem. Je to super rychlá a dobrá večeře. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit