Mouku prosejeme přes síto spolu s práškem do pečiva a moučkovým cukrem. Přidáme špetku soli, studené máslo, nakrájené na malé kousky a ručně vyhneteme těsto, do kterého postupně přidáme jeden žloutek po druhém. Těsto necháme odležet v lednici minimálně půl hodinu.
Do mléka přidáme hladkou mouku, škrob, žloutky, vanilkový a kr. cukr a uvaříme hustý pudink, který necháme vychladnout. Máslo utřeme mixérem do pěny a postupně po lžících přidáváme vychladlý pudink.
Odleželé těsto rozválíme na cca 4 mm a upečeme. Pečeme při teplotě 180 stupňů do zlata a upečené těsto potřeme marmeládou.
Bílky vyšleháme s cukrem do pěny a postupně přidáme kukuřičný škrob. Sníh navrstvíme na plech, rovnoměrně ho rozetřeme a posypeme nasekanými oříšky. Pečeme cca 30 minut při teplotě 160 stupňů. Upečené těsto necháme vychladnout a pak ho překrojíme na polovinu.
Na upečené těsto potřené marmeládou položíme polovinu bílkového těsta, navrstvíme krém, který pěkně uhladíme, položíme druhý plát těsta potřený marmeládou a položíme bílkové těsto. Necháme v chladničce odstát, nejlepší nechat odpočívat koláč v ledničce celou noc a pak nakrájíme úhledné řezy a podáváme.