Měkké, nadýchané a tak dobré. Nedávno jsem dělala tyto svatomartinské rohlíčky a musím říct, že jsem si je okamžitě zamilovala. Pokud je chcete vyzkoušet i vy, můžete se inspirovat mým receptem. Autor: Jana Jančíková
Měkké, nadýchané a tak dobré. Nedávno jsem dělala tyto svatomartinské rohlíčky a musím říct, že jsem si je okamžitě zamilovala. Pokud je chcete vyzkoušet i vy, můžete se inspirovat mým receptem. Autor: Jana Jančíková
Svatomartinské rohlíčky můžete plnit čímkoliv. Já mám nejraději ořechovou náplň, kterou zmiňuji níže v receptu. Pokud však nejste fanoušky ořechů, můžete místo nich zvolit kakao, mák nebo koupenou či domácí nutellu.
Po vytažení z trouby necháme rohlíčky vychladnout. Poté je posypeme moučkovým cukrem a můžeme se do nich pustit.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě