Když už je v neděli toho Martina, tak přece nesmí na stole chybět ani tyto rohlíčky. Peču je každoročně, je to u nás už taková klasika. S těstem se pracuje luxusně a nádivka je taky luxusní. Někdy oříšky melu nadrobno a někdy nechám i větší kousky, aby pod zuby krásně křupaly. Autor: Haanka
Když už je v neděli toho Martina, tak přece nesmí na stole chybět ani tyto rohlíčky. Peču je každoročně, je to u nás už taková klasika. S těstem se pracuje luxusně a nádivka je taky luxusní. Někdy oříšky melu nadrobno a někdy nechám i větší kousky, aby pod zuby krásně křupaly. Autor: Haanka
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě