Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáme teplou vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec jemně vařečkou přimícháme ušlehaný sníh z bílků.
Takto připravené těsto navrstvíme na plech, který jsme vystlali pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů cca 15 minut. Upečené těsto necháme vychladnout.
Jablka očistíme a nakrájíme na tenké plátky, které uvaříme v hrnci spolu s cukrem a vodou. Cukru nemusíte přidávat tolik, závisí na tom, jak sladká jablka máte. Vaříme na mírném ohni, dokud jablka nezměknou.
Šťávou z jablek jemně polijeme těsto, které jsme popichali vidličkou a poklademe jablka. Rozmístíme je tak, aby byl pokryt celý povrch rovnoměrně. Zbylou šťávu dáme do hrnce, dolijeme vodu podle potřeby tak, abychom měli spolu 1 l, přidáme pudinkový prášek, důkladně rozmícháme a uvaříme na hustý pudink.
Do horkého přidáme máslo a ještě teplý navrstvíme na jablka. Pěkně uhladíme a necháme vychladnout.
Na vrch navrstvíme ušlehanou šlehačku a posypeme strouhanou čokoládou.