Svíčková omáčka se mnohým spojuje hlavně s výjimečnými příležitostmi. Tento výtečný a sytý pokrm se totiž často podává během vánočních svátků nebo v neděli k obědu. Jeho příprava není náročná, ale vyžaduje více času. Autor: Martin Čzedron
Svíčková omáčka se mnohým spojuje hlavně s výjimečnými příležitostmi. Tento výtečný a sytý pokrm se totiž často podává během vánočních svátků nebo v neděli k obědu. Jeho příprava není náročná, ale vyžaduje více času. Autor: Martin Čzedron
Svíčková je pokrm, který se v naší domácnosti připravuje k obědu už dlouhá léta. Receptů na ni najdete mnoho. Jelikož dávám přednost klasice, osvědčil se mi tento, kterým si připravíte pravou tradiční svíčkovou.
Klasickou přílohou ke svíčkové je domácí nebo kupovaný knedlík. Pro lepší chuť můžeme k výslednému pokrmu podávat i lžičku smetany.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě