Švýcarský prokládaný sendvič se sýrem, šunkou a slaninou
Pokud máte doma starý chleba, určitě ho nevyhazujte, ale připravte si chutnou večeři. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
250 gstarší chléb nebo sendvič
300 gementál
50 guzená šunka nebo slanina
4 ksvejce
500 mlmléka
petrželka
sůl, pepř
tabasco omáčka
- Připravíme si zapékací mísu, kterou pořádně vymažeme máslem. Troubu předehřejte na 200 stupňů.
- Chlebíček nebo sendvič nakrájíme na tenké plátky, které střídavě ukládáme se šunkou nebo slaninou a sýrem do zapékací misky.
- Vrch posypeme na kostičky nakrájenou šunkou nebo slaninou, osolíme, opepříme, posypeme petrželkou a tabascem.
- Pečeme cca 30-40 minut.
KOMENTÁŘE K RECEPTU