Vynikající jednoduchý a znovu hrnkový. Hrnek jsem použila o objemu 250 ml, čili klasický. Je to úplně jednoduchý recept, na který nepotřebujeme ani mnoho času, ani velkou zručnost. Stačí smíchat suroviny na těsto, jednu polovinu těsta nasypat na plech, navrstvit tvarohovou náplň, posypat ovocem podle chuti (já použila jahody - ty mám celoroční, tak si je mohu dát i nyní a ostružiny), znovu navrstvit těsto a dát péct. Autor: Rebeka
Vynikající jednoduchý a znovu hrnkový. Hrnek jsem použila o objemu 250 ml, čili klasický. Je to úplně jednoduchý recept, na který nepotřebujeme ani mnoho času, ani velkou zručnost. Stačí smíchat suroviny na těsto, jednu polovinu těsta nasypat na plech, navrstvit tvarohovou náplň, posypat ovocem podle chuti (já použila jahody - ty mám celoroční, tak si je mohu dát i nyní a ostružiny), znovu navrstvit těsto a dát péct. Autor: Rebeka
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě