Sýr se šunkou a vajíčkem bez smažení

Přidal: Emília Raganová, 10.10.2018
Kategorie: Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Nemusíte stát při peci, nevytéká vám, neprská sádlo, jen nachystáte, rozdělíte, dáte péct a čekáte ... Vynikající sýr bez smažení. Pokud máte rádi toto jídlo, tak vyzkoušejte tento způsob přípravy. Vyčítala jsem to v jednom časopise, přidala jsem i šunku a kupodivu, bylo to k nerozeznání od klasického smaženého sýra. Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 10.10.2018
Kategorie: Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Do osmi misek na polévku:
80 dkgtvrdého sýra EIDAM
8 ksvajíček
40 dkgšunky
strouhanku a olej na vymazání a vysypání misek
- Takto připravené misky uložíme na pekáč, do kterého jsme nalili vodu a dáme zapéct do trouby na 200 ° C na 20-25 minut, dokud se nám sýr nespojí a nedostane zlatou barvu.
- Podáváme s opékanými bramborami, hranolkami a salátem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU