Oblíbená sýrová roláda s křenem. Jednoduchá příprava a lahodná chuť! Pokud se vám křen zvýšil ještě z Velikonoc, nyní je ten správný čas ho zužitkovat. Já jsem dělala klasickou sýrovou roládu, kterou určitě znáte. Někdo vaří hrudku sýra, já si to zjednodušuji a to tak, že plátkový sýr pokládem na plech a dám na chviličku do rozehřáté trouby. Sýr se spojí, potřu nádivkou a srolovat. Stači na hodinku - dvě vychladit a máme skvělé pohoštění. Autor: Triniti
Oblíbená sýrová roláda s křenem. Jednoduchá příprava a lahodná chuť! Pokud se vám křen zvýšil ještě z Velikonoc, nyní je ten správný čas ho zužitkovat. Já jsem dělala klasickou sýrovou roládu, kterou určitě znáte. Někdo vaří hrudku sýra, já si to zjednodušuji a to tak, že plátkový sýr pokládem na plech a dám na chviličku do rozehřáté trouby. Sýr se spojí, potřu nádivkou a srolovat. Stači na hodinku - dvě vychladit a máme skvělé pohoštění. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě