K snídani, na svačinu, jako slaný dezert nebo jako chuťovka k dobrému filmu. Slané sýrové rohlíčky, které jsou jemné a nadýchané díky droždí. Už jsem zkoušela i nekynuté, pouze z másla, sýra a mouku a nebyly až tak dobré jako tyto. Do těsta můžete přidat i bylinky, například nasekanou pažitku nebo koriandr. Chuť bude zajímavější pokud přidáte i trochu nivy nebo strouhaného parmezánu. Určitě vyzkoušejte i s obměnami sýra. Autor: Lacusin
K snídani, na svačinu, jako slaný dezert nebo jako chuťovka k dobrému filmu. Slané sýrové rohlíčky, které jsou jemné a nadýchané díky droždí. Už jsem zkoušela i nekynuté, pouze z másla, sýra a mouku a nebyly až tak dobré jako tyto. Do těsta můžete přidat i bylinky, například nasekanou pažitku nebo koriandr. Chuť bude zajímavější pokud přidáte i trochu nivy nebo strouhaného parmezánu. Určitě vyzkoušejte i s obměnami sýra. Autor: Lacusin
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě