Není nad staré dobré recepty, které získávají nový nádech. Samozřejmě je možné je vylepšit, ale proč bychom to dělali? Stará dobrá klasika je nejlepší. Tento recept je podle tradiční receptury, do které se nepřidává prášek do pečiva. Základem je správně ušlehaný sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme žloutky a nakonec jemně zapracujeme mouku. Autor: Karambola
Není nad staré dobré recepty, které získávají nový nádech. Samozřejmě je možné je vylepšit, ale proč bychom to dělali? Stará dobrá klasika je nejlepší. Tento recept je podle tradiční receptury, do které se nepřidává prášek do pečiva. Základem je správně ušlehaný sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme žloutky a nakonec jemně zapracujeme mouku. Autor: Karambola
Tento jednoduchý a rychlý korpus připravíte bez jakýchkoli problémů. Díky tomu, že je nadýchaný a chutný, je vhodný do všech druhů dortů. Dávejte si však pozor. Nejde do něj žádný prášek do pečiva, proto pokud chcete, aby se hezky zvedl, musíte bílky pořádně vyšlehat. To sice chvíli trvá, ale výsledek rozhodně stojí za to. Přesvědčit se o tom můžete i v přiloženém videu, které najdete níže.
Korpus plníme libovolným krémem podle potřeby. Výborný je například máslový nebo z mascarpone.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě