NejRecept.cz Maso Hovězí maso Tatarák od Nadi
Tatarák od Nadi
Recept Tatarák od Nadi
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vaření s Tomem

Máte rádi tatarák? Vyzkoušejte si ho připravit doma. Nezapomínejte však, že syrové maso třeba konzumovat pouze čerstvé!

NejLucka NejLucka    ·   12.8.2015

Tatarák od Nadi

Máte rádi tatarák? Vyzkoušejte si ho připravit doma. Nezapomínejte však, že syrové maso třeba konzumovat pouze čerstvé!

Suroviny

Budeme potřebovat:

300 g
zadního hovězího masa /ideálně svíčková/
2 ks
žloutky
sůl, pepř
1 lžíce
plnotučné hořčice
2 lžíce
kvalitního kečupu
2 šalotky
pár kapek worcersterské omáčky
trochu tabasca /podle chuti/ nebo cayenského pepře nebo chilli
starší chleba na topinky
česnek na potření topinek
sádlo na smažení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Omyté a očistěné maso 3x pomeleme.
  2. Přidáme všechny ingredience raději postupně a podle chuti. Šalotku nebo cibuli nakrájíme na velmi drobno.
  3. Na rozpáleném tuku osmažíme chleba, potřeme česnekem a na horkou topinku natřeme masovou směs.

Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář