Tatarák od Nadi

Recept Tatarák od Nadi

Přidal: , 12.8.2015

Kategorie: Hovězí, Maso, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Máte rádi tatarák? Vyzkoušejte si ho připravit doma. Nezapomínejte však, že syrové maso třeba konzumovat pouze čerstvé!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.8.2015

Kategorie: Hovězí, Maso, Chuťovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

300 gzadního hovězího masa /ideálně svíčková/
2 ksžloutky
sůl, pepř
1 lžíceplnotučné hořčice
2 lžícekvalitního kečupu
2 šalotky
pár kapek worcersterské omáčky
trochu tabasca /podle chuti/ nebo cayenského pepře nebo chilli
starší chleba na topinky
česnek na potření topinek
sádlo na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Omyté a očistěné maso 3x pomeleme.
  2. Přidáme všechny ingredience raději postupně a podle chuti. Šalotku nebo cibuli nakrájíme na velmi drobno.
  3. Na rozpáleném tuku osmažíme chleba, potřeme česnekem a na horkou topinku natřeme masovou směs.

Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit