Tatrankové vánoční cukroví plněné nutellou a zdobené čokoládou

Recept Tatrankové vánoční cukroví plněné nutellou a zdobené čokoládou

Přidal: Jaja79, 12.11.2020

Kategorie: Sváteční pečení, Vánoční cukroví, Vánoce

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Toto bude asi jeden z nejlepších druhů vánočního cukroví. Zkoušela jsem je v dostatečném předstihu, abych neměla žádnou premiéru přímo na Vánoce. Byly vynikající. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Jaja79, 12.11.2020

Kategorie: Sváteční pečení, Vánoční cukroví, Vánoce

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

1 ksvejce
60 gmoučkový cukr
350 ghladká mouka
2 lžícekokos
3 kstatranky
250 gmáslo
na ozdobučokoláda
na plněnínutella

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Tatranky a máslo nastrouháme na struhadle, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet v lednici nejméně 1 hodinu.
  2. Potom těsto protlačíme přes mlýnek se speciálním nástavcem na vánoční cukroví a ukládáme na papírem vyložený plech na pečení. Pokud nemáte nástavec, klidně rozválejte mezi pečícím papírem a nakrájejte na malé obdélníky.
  3. Pečeme při teplotě 180 stupňů cca 12 minut.
  4. Po vychladnutí naplníme nutellou a vrch pocákame čokoládou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit